Důraz na dokonale čisté nádobí

AEG

30.07.2018

Lucie Krejbichová

Domácí spotřebiče AEG Mastery rozšířily své řady mimo jiné o modely myček nádobí FSE63716P a FEE63716PM s novou funkcí SprayZone. Ta aktivuje samostatnou zónu, ve které probíhá velice intenzivní mytí. Hravě tak bez předmytí i namáčení odstraní i odolné nečistoty.

I natěsno vloženému nádobí či nádobám se dostane perfektní péče. Přídavné satelitní sprchovací rameno zajistí, že se důkladné očisty dočká doslova každý milimetr nádobí uvnitř myčky.

Navíc s programem ProZone lze použít v rámci jednoho mycího cyklu odlišné nastavení pro mytí nádobí v horním a spodním koši. Tuto funkci oceníte především, chystáte-li se mýt různé druhy nádobí, jako jsou například vínové skleničky a silně znečištěné talíře. Každému kusu nádobí tak bude poskytnuto mytí i péče přímo na míru.

Současně také u modelů FSE63716P a FEE63716PM uvítáte technologii AirDry. Ta během poslední fáze sušícího cyklu otevře na 10 centimetrů dveře myčky a umožní tak proudění okolního vzduchu. Maximalizuje se tak sušící výkon a zároveň se minimalizuje spotřeba energie. Díky přirozenému dosušení se na nádobí vyhnete i nepříjemným skvrnám.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies