Ergorapido PowerPro: Specialista na tvrdé podlahy, který si poradí s každým smítkem

Electrolux

03.06.2019

Lucie Krejbichová

Každý to známe: drobečky padající z úst syna, shozený květináč a hlína, která se sype na zem, domácí mazlíček trhající svou hračku uprostřed místnosti. Zdánlivě běžné situace, se kterými si však ne každý vysavač umí poradit. Společnost Electrolux proto vyvinula nový tyčový vysavač Ergorapido PowerPro, který navazuje na úspěchy svého předchůdce. Přináší s sebou navíc výjimečně silnou hubici, která poskytuje vynikající výsledky vysávání od jemného prachu až po větší kousky, kterými jsou například rozsypané sušenky. Díky svému akumulátorovému nabíjení i praktickému stojanu bude navíc vždy po ruce připraven pomoci.

Odstraní veškerý prach

Stále ve více domácnostech převládají tvrdé podlahy. Klasické kombinované hubice však pro takovýto typ povrchu nejsou vždy vhodné a mnohdy na dokonalý úklid či drobné nehody zkrátka nestačí. Jedinečná hubice PowerPro Roller na tvrdé podlahy poskytuje vynikající výsledky vysávání od jemného prachu až po větší nečistoty. Oba modely (EER85SSM i EER87MBM) navíc disponují lešticím rotačním kartáčem, se kterým se bude každá podlaha čistotou doslova blýskat.

Model Electrolux EER87MBM je navíc dodáván s teleskopicky nastavitelnou štěrbinovou hubicí s kartáčem. S vysavačem Ergorapido zvládnete dokonalý úklid i těžko přístupných míst pod nábytkem. Bezproblémový pohyb po místnosti je podpořen 180° ovládáním Easy SteerTM i překvapivou hmotností nižší než 2,5 kg.

Silný sací výkon

Optimalizovaný design s odsáváním umístěným blíže k podlaze poskytuje v porovnání s jeho předchůdcem – vysavačem Ergorapido, model ZB3013 – až 6x lepší odstranění prachu z různých mezer a štěrbin. Umožnuje tak snadné čištění okrajů nábytku i rohů místnosti. 

Výkonný filtr

Vysoce výkonný filtr zachytí 99,99 % mikročástic prachu o velikosti 1–3 mikrony. Výrazně tak přispívá k hygieně a čistotě vzduchu v domácnosti. Výkonná lithiová baterie TurboPowerTM HD nabízí silný sací výkon a delší dobu provozu. Při běžném výkonu lze vysávat až 45 minut bez nutnosti nabíjení, což vystačí na plochu o rozloze 135 m2.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies