Hygienicky čistý domov rychle a bez námahy

Electrolux

15.09.2023

Lucie Krejbichová

I sebevětší milovníci úklidu se shodnou v jednom – kontakt se špinavou vodou po vytírání by si každý rád odpustil. Obvyklé systémy oplachování mopu zatím neumožňovaly důkladné vyčištění znečištěné textilie. Jelikož nečistý mop těžko může zaručit dokonale čistou podlahu, přichází Electrolux s revolučním řešením v podobě čisticí stanice PowerPro Mop, chytrým příslušenstvím pro řady tyčových vysavačů 500, 600, 700 a 800.

Čistá práce

Paradoxem klasického způsobu úklidu často bývá, že zatímco domácnost se leskne a báječně voní čistotou, člověk, který úklid vykonával, si až tak svěží nepřipadá.

Není důvod, proč by tomu tak mělo být i nadále. Když máte tyčový vysavač s hubicí na vytření, stačí vám jeden spotřebič. Jak luxování tak vytírání podlahy může být činnost vykonávaná s minimální námahou a díky čisticí stanici PowerPro Mop navíc i naprosto hygienicky. Díky propracovanému systému není vůbec nutné, abyste se jakkoliv dotkli špinavé vody a přitom se můžete spolehnout na skvěle vyčištěný mop, a tím pádem samozřejmě i podlahu.

Samotný kyblík je vybaven zásobníkem na čistou vodu obohacenou o čisticí prostředek. Ta, která již byla použita, se oddělí a steče do oddělené nádrže. Nepracujete tedy s tekutinou, která je hned po prvním vymáchání špinavá. Mop je oplachován pouze čistou vodou.

Na stanici se položí ždímací žebrování, které pomáhá ždímat vodu z podložek do odděleného zásobníku. Vestavěné tlačítko po stisknutí otočné podložky roztočí vodní kolo a aktivuje oplachování rotačních podložek čistou vodou a čisticím prostředkem.

Čisticí stanice PowerPro Mop je kompatibilní s řadami tyčových vysavačů 500, 600, 700 a 800. Vhodné je především pro modely Wet, které jsou připraveny na mopování  – speciální hubice je již součástí jejich balení.

Promyšlený design

Čisticí stanice PowerPro Mop je velmi snadná na používání. Díky průhlednému víku máte dokonalý přehled o stavu vody. Funkce čištění jsou pro přehlednost barevně označeny. Díky hladkým povrchům je údržba hračkou.

Obrovskou uživatelskou výhodou je navíc vypouštěcí ventil, díky kterému nasměrujete a vypustíte proud špinavé vody do výlevky a nemusíte riskovat, že při manipulaci a čištění stanice jakkoliv zašpiníte koupelnu.

Společnost Electrolux si je vědoma svých závazků vůči životnímu prostředí, což dokazuje mimo jiné i tím, že čisticí stanice PowerPro Mop je vyrobena bez zbytečných barevných nátěrů a z recyklovatelných plastů.

Více na www.electrolux.cz, newsroom Electrolux Česká republika nebo newsroom.doblogoo.cz

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies