Le Corden Bleu a Electrolux se stali dlouhodobými partnery. Pojí je nejen touha po kulinářském vzdělání

Electrolux

16.07.2018

Lucie Krejbichová

Přední globální instituce podporující gastronomii a pohostinství Le Corden Bleu a společnostElectrolux oznámily počátek dlouhodobého partnerství. Společnými silami se v následujících letech budou soustředit na posílení světových zvyklostí při vaření, lepší vzdělání a na důležitost inovací v oblasti gastronomie.

Na jedné straně tak stojí nejpokročilejší kuchařské techniky a nabyté znalosti institutu Le Cordon Bleu, na straně druhé přední světový výrobce spotřebičů. Kombinace kulinářské kreativity, know-how profesionálních kuchařů s nejmodernějšími technologiemi širokého spektra produktů představuje chutnější kulinářskou cestu pro každého. Inspirovat se tedy může každý – profesionál i amatérský nadšenec.

Dvě hlavní oblasti, na které se spolupráce bude soustředit, jsou vzdělání a výzkum, a to prostřednictvím široké škály veletrhů, setkání s profesionálními kuchaři a dalších gastro událostí. Konkrétní instituce a způsoby vzdělávání budou zveřejněny na podzim roku 2018. Oficiální spuštění partnerství se očekává v roce 2020. 

Le Cordon Bleu je uznávanou institucí po celém světě. Věříme, že skrze úzké partnerství s tak významnou síti se zasloužíme o skutečnou a hlavně udržitelnou úroveň gastronomie s využitím místních chutí a ingrediencí,“ prozrazuje na adresu Le Cordon Bleu Ola Nilsson, výkonná viceprezidentka společnosti Electrolux.

„Electrolux je skutečně inspirativním partnerem, se kterým sdílíme stejné hodnoty, nadšení, tvořivost i touhu po inovacích. Když zkombinujeme jejich moderní technologie s naší kulinářskou kreativitou a know-how, naše možnosti jsou téměř nekonečné. Společné rysy nás popohání k tomu, abychom se zasloužili o udržitelnost kvality v gastronomii a současně posílili kulinářské znalosti na různých úrovních,“ svěřuje se Charles Cointreau, ředitel obchodního rozvoje společnosti Le Cordon Bleu.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies