Létem to nekončí, grilujte celoročně

Electrolux

05.10.2018

Lucie Krejbichová

Netruchlete nad koncem grilovací sezóny ani nad příjemným posezením s přáteli při chutném jídle. S grilem Electrolux Plancha můžete proměnit vaši varnou desku na gril a vychutnávat si grilování po celý rok.

S grilem Plancha proměníte během okamžiku vaši varnou desku na gril. I doma si na něm jednoduše připravíte maso i zeleninu, které získají perfektní chuť jako ze zahradního grilu. Vychutnat si tak můžete, jak šťavnaté steaky nebo chutnou zeleninu, tak i vynikající mořské plody i v nepříznivém počasí.  

Položte Plancha gril na varnou desku a dobře jej rozpalte. Na něj položte vhodně okořeněné maso nebo zeleninu. Všechny ingredience se budou grilovat rovnoměrně, ať už je umístíte kamkoli. Teplo se distribuuje po celém povrchu grilu a nehrozí tak jejich spálení.

Velkým benefitem je nepřilnavý povrch. Ten díky svým vlastnostem nevyžaduje velké množství oleje. Nic tak nezkazí dokonalou texturu pokrmu, který vám ihned vrátí vzpomínky na letní grilování na uhlí. Plancha gril se hodí na jakoukoli varnou desku. Nelze mýt v myčce nádobí, jeho čištění je však velice jednoduché, stačí ho omýt houbičkou v teplé vodě.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies