Majestic Massive Pro – terasy s povrchovou úpravou odolnou proti skvrnám

Deceuninck

27.03.2018

Markéta Rejmonová

Řada teras Twinson s názvem Majestic Massive Pro má speciální povrchovou úpravu – tenkou vrstvou polymeru (PVC), která dřevoplast chrání před skvrnami nejrůznějšího původu. Během grilování už se nemusíte bát, že vám na terasu ukápne olej. Užívejte si slunce plnými doušky bez obav, že vám opalovací krém udělá na terase skvrnu, kvůli které budete shánět speciální čistič. Povrch také brání vzniku třísek, je ideální pro chůzi naboso.

Technické specifikace materiálu

+ Masivní palubka s tvrdým plastovým povrchem pro vysokou zátěž

+ Snadná údržba, odolnost proti skvrnám díky ochranné vrstvě

+ Dva různé povrchy: strukturovaný (s autentickým vzhledem dřeva) a rýhovaný

+ Šířka 140 mm (užitná šířka 144,5 mm), výška 20 mm

+ Šířka spár pouhých 4,5 mm

+ Minimální celková konstrukční výška (od 36 mm)

+ I zaoblení se řežou snadno

+ Vysoká odolnost proti uklouznutí: R10 na rýhované straně / R11 na straně se vzhledem dřeva

Jednoduchá montáž

Terasy Majestic Massive Pro mají hliníkovou podkladovou konstrukci. Instalovat se mohou buď klasicky, nebo s využitím systému Twinson Click (bez použití šroubů).
Díky nízké celkové konstrukční výšce pouhých 36 mm (minimum) je systém ideální i pro rekonstrukci balkonů a teras. Řada Majestic Massive Pro však umožňuje konstrukční výšku i 70 mm a víc, která je zase vhodná pro plovoucí samonosné konstrukce, např. na plochých střechách.

Protipožární certifikace

Terasy navíc prošly zkouškou působení vnějšího požáru BROOF (t1) a mohou být tedy využity na plochých střechách, balkonech a venkovních schodištích jak u rodinných domů tak u komerčních objektů.

Stálé barvy a vzhled tvrdého dřeva

Palubky Terrace Massive Pro nevyblednou – čtyři autentické přírodní odstíny zůstanou syté po celé roky. Přirozený vzhled podtrhuje i reliéf s letokruhy vyražený z jedné strany palubek a barevný gradient u dřevěných dekorů (dub kouřově šedý a dub antik hnědý).
Dřevoplastový materiál Twinson je velmi odolný – proti škůdcům, plísním a hnilobě (není třeba ho nijak ošetřovat nebo natírat), proti vlivům počasí a nevadí mu ani stálý kontakt s vodou (ať už chlorovanou nebo slanou). Belgický výrobce na něj proto dává záruku až 25 let.

Údržba a čištění

Čištění terasy je teď opravdu hračka! Stačí dvakrát ročně opláchnout vodou, případně slabým mýdlovým roztokem, a jemně přejet smetákem. Vyhněte se abrazivním čisticím prostředkům nebo těm, které obsahují aceton. Vhodné není ani příliš časté čištění, protože by to způsobilo vyleštění záměrně zdrsněného povrchu. Skvrny od kečupu, jídla apod. nenechte na terase zbytečně zapékat. Lepší je odstranit je do 24 hodin – postačí opět smeták a mýdlový roztok.

Deceuninck Group
Společnost Deceuninck byla založena v roce 1937. Dnes patří mezi 3 největší výrobce PVC a kompozitních profilů pro okna a dveře. Centrála sídlí v belgickém Hooglede-Gits. Deceuninck má 17 výrobních závodů, 21 skladů a distribučních center, která zajišťují servis a rychlou dodávku zákazníkům. Společnost se zaměřuje na spolehlivost, inovace a udržitelnost. Je kótována na bruselské burze Euronext („DECB“).

Deceuninck, spol. s r. o.
Česká pobočka byla založena roku 1993. Už přes 30 let tedy úspěšně působí na českém, slovenském a maďarském trhu. Zajišťuje zde prodej, marketing, technickou podporu a zákaznický servis profilových systémů Deceuninck i stavebních systémů, jako jsou terasy z kompozitního materiálu Twinson či hliníkové fasádní obklady Premium.

https://www.deceuninck.cz/
Markéta Rejmonová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies