Make Life Delicious – Chuť zažít víc

Electrolux

01.04.2017

Lucie Krejbichová

Proměňte jídlo na umění a zažijte tak každý den více. Během příštích měsíců vám Electrolux přinese tipy, triky, nápady, recepty, videa a různé jiné návrhy, jak si zpříjemnit vaření a udělat z této činnosti příjemné potěšení pro sebe i své blízké.

Užívejte si čas před vařením. Uskladňování a vyjímání surovin z chladničky se díky technologii CustomFlex stane radostí. Praktické úschovné přihrádky ve dveřích chladničky nabízejí prostor vaší kreativitě při uspořádání potravin. Budete je mít vždy po ruce a uloženy tak efektivně, jak to vám vyhovuje.

Užívejte si čas během vaření. Nechte se inspirovat, zapojte fantazii, pozvěte přátele a tvořte si tak hezké zážitky a vzpomínky. Bude vám chutnat nejen jídlo, ale i život. Navíc estetickým servírováním uděláte na hosty dojem a ti od vás odejdou s úsměvem.

Užívejte si čas po vaření. Myčka ComfortLift® má jedinečný mechanismus, který vám usnadní nakládání a vykládání nádobí. Spodní koš myčky můžete snadno zvednout směrem k sobě a změnit tak naplňování a vyprazdňování myčky na dětskou hru. Díky tomuto systému vám chuť z vaření nepokazí ani následné mytí.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies