Nová generace vysavačů PURE D9 kombinuje moderní design, špičkový sací výkon a snadné ovládání

Electrolux

11.04.2018

Lucie Krejbichová

Electrolux právě uvádí na trh revoluční spotřebič v oblasti úklidu domácností. Vysavač Pure D9 v sobě skrývá nejen jednoduše ovladatelného pomocníka, který při úklidu splní každé vaše přání, ale i extrémně tichého společníka. Jeho technologie i design byly zaslouženě oceněny iF Design Award 2018. Ve srovnání s vítězem testu 2017, vysavačem UltraOne ZUOGREEN+, navíc přináší až o 30 % energeticky vyšší účinek.

PURED9 s vámi drží krok

Unikátní technologie UltraSilencer™ vysavači Pure D9 zajišťuje zcela minimální úroveň zvuku a pozoruhodně tichý provoz. Aerodynamický, hladký vnitřní profil hubice se systémem FlowMotion™ Silent snižuje hlučnost a zaručuje perfektní úklid. Díky optimální izolaci filtru a speciální konstrukci motoru i hubice tak mění nepříjemný hlasitý zvuk v uklidňující zvukovou kulisu.

Příslušenství AeroPro™ 3v1 usnadňuje vysávání těžko dostupných míst, jako jsou rohy, schody a prostory mezi jednotlivými kusy nábytku. Digitální uživatelské rozhraní umožňuje snadno upravovat výkon. Funkce AUTO jej však umí i automaticky regulovat podle různých typů podlah. Systém byl navržen tak, aby výměna jednotlivých hubic byla rychlá a nenáročná. Neexistuje tak žádný povrch ani textura, se kterou by si vysavač Pure D9 neporadil.

„Jelikož je úklid domácností každodenní součástí života většiny lidí, snažili jsme se vytvořit spotřebič, který vyčistí všechny podlahy v domácnosti, aniž by se uživatel nadměrně namáhal,“ říká René Kubaník ze společnosti Electrolux a dodává: „Díky funkci AUTO, která automaticky přizpůsobuje úroveň výkonu typu podlahy a speciálně navrženým zadním kolečkům XL EasyRoll s kuličkovými ložisky, je úklid ještě snadnější.“

Technologie FlowMotion™ s předním osvětlením zajišťuje, že pohyb bude opravdu hladký a plynulý. Díky přednímu osvětlení navíc uvidíte nečistoty i v tom nejtmavším koutě.

Kolečka Easy-Roll s kuličkovými ložisky představují způsob, jak se pohybovat během vysávání v dokonalé harmonii bez nepříjemných nárazů do okolního nábytku. Svoboda pohybu je podpořena dvanáctimetrovým akčním rádiem. Spotřebič tak není potřeba příliš často přepojovat do jiné zásuvky. Aby bylo ovládání vysavače ještě jednodušší, je Pure D9 vybaven chytrým ovládáním přímo na rukojeti.

Vysavač Pure D9 doporučuje i Britská alergologická nadace. Účinný filtr Allergy Plus™ totiž zachytí 99,95 % i těch nejmenších částic, prachu, roztočů a dalších alergenů (pouze u Pure D9 modelu PD91-ALRG2).

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies