Nové indukční varné desky Electrolux: Snadná cesta k dokonalé chuti

Electrolux

13.06.2018

Lucie Krejbichová

Evropě vládne trend tenkých kuchyňských pracovních desek. Indukční varné desky s technologií Slim Fit tak mohou být umístěny i na pracovní plochu s tloušťkou pouhých 28 mm, a to bez nutnosti přední ventilace. Unikátní design i nejmodernější technologie nových varných desek Electrolux umožní přípravu ještě chutnějších jídel za výrazně méně času.

Indukční varnou desku lze umístit na pracovní plochu o tloušťce 28 mm, pod kterou se nachází jakákoli trouba Electrolux. To vše bez nutnosti oddělovacího panelu. Technologie Slim Fit těží opravdu z každého centimetru.

Indukční varné desky Electrolux se stanou nejdůležitějším a nejspolehlivějším partnerem v kuchyni. Nahřívají se rychleji než jiné typy varných desek a rychleji také reagují na změnu teploty.

Ovládání varných ploch za pomocí plně dotykového barevného TFT displeje nabízí větší posuvné ovladače, které usnadňují vaření. Změna úrovně lze nastavit rychle, jednoduše a přesně. Uživatelské rozhraní Infinite™ automaticky detekuje hrnce a pánve. Jakmile je nádoba na varnou desku umístěna, rozsvítí se pouze ten ovládací prvek, která odpovídá umístěnému hrnci nebo pánvi. V opačném případě nijak neruší.

Kříže na varných deskách určující varné zóny byly nahrazeny minimalističtějším designem Windmill připomínající větrné mlýny. Tímto se desky Electrolux odlišují od ostatních na trhu. Samozřejmostí je funkce Bridge, která dokáže spojit dvě varné zóny v jednu velkou – se stejným nastavením teploty i času. Ideálně se tak hodí na větší hrnce i gril Plancha. 

Nové indukční varné desky Electrolux myslí i na zvýšenou bezpečnost. Indikátory zbytkového tepla prozradí, zda jsou jednotlivé varné zóny již chladné, tudíž i připravené k čištění. Všechny ovládací prvky můžete i během vaření uzamknout, aniž by se změnilo nastavení teploty varných zón. Jedním stisknutím lze celý proces vaření pozastavit, čímž se všechny varné zóny automaticky nastaví na teplotu, která pokrmy udrží teplé, ale nespálí je.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies