Ochutnejte inovace AEG na veletrhu IFA 2019

AEG, Electrolux

04.09.2019

Lucie Krejbichová

Společnost Electrolux a s ní i značka AEG na letošním veletrhu IFA 2019 předvedou novou řadu chytrých spotřebičů, které hladce komunikují nejen mezi sebou, ale i s uživatelem samotným. Každému se tak dostane pocit jedinečného zážitku asistovaného vaření.

„Kdykoli vytváříme nové produkty, zaměřujeme se hlavně na poskytování skvělých zážitků. Ve středu všeho jsou naši zákazníci a jejich potřeby. Naše produkty mají za úkol zlepšovat kvalitu běžného života každého našeho zákazníka,” říká Pavel Voska ze společnosti Electrolux. “Své zkušenosti přetváříme v hlavní benefity, jakými jsou například intuitivní ovládání, kvalitní moderní design a konektivita,” doplňuje.

Ochutnejte inovace

Skutečný zážitek z vaření každému uživateli přinese nově představená multifunkční parní trouba AEG 900 CookView®. Lze ji jednoduše připojit k Wi-Fi a prostřednictvím vnitřní kamery sledovat, co se děje uvnitř. Pomocí mobilní aplikace My AEG stačí poslat troubě recept s kompletním nastavením a nechat ji, aby dohlédla na celou přípravu. Fotky přímo z trouby lze ihned sdílet třeba na sociálních sítích.

Světovým unikátem je první bezdrátová teplotní sonda, která je součástí nových indukčních varných desek AEG SensePro. Díky ní lze vařit i smažit s přesností a bez námahy. Bez obav se může každý pustit i do vaření metodou Sous-Vide, u kterého je vyžadována konstantní řízená teplota. Tu teplotní sonda automatický ohlídá, každému uživateli se tak dostává jedinečného zážitku asistovaného vaření. 

Ať už grilujete na pánvi, vaříte na mírném varu nebo objevujete zcela nové postupy, senzor vám poslouží jako intuitivní pomocník dodávající jistotu při jakémkoli postupu.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies