Opravdu praktické dárky pro celou rodinu

Electrolux

14.10.2020

Lucie Krejbichová

Překvapte své blízké letos opravdu praktickým pomocníkem do domácnosti, který jim ušetří námahu v domácnosti, usnadní domácí práce a potěší je svým minimalistickým designem.

Nejen pro milovníky dobrého jídla

Vakuovačka Create udělá radost každému. Nejenže v ní dokážete uchovat svá uvařená jídla po delší dobu, ale pomůže vám zachovat jejich živiny a můžete se směle pustit i do vaření metodou Sous-Vide. Díky své kompaktní velikosti na ni bude místo v každé kuchyni.

Základní výbava v novém kabátu

Topinkovač a varná konvice je základní výbavou každé domácnosti. Tímto dárkem tak můžete potěšit třeba někoho, kdo si právě zařizuje své nové bydlení. Nerezová konvice řady Explore 7 nabízí mimo klasického ohřevu také možnost přednastavení teplot od 40 do 100 stupňů. Nastavená teplota pak bude v konvici udržována po dobu 40 minut. 

Topinkovač stejné řady se pyšní sedmi opékacími režimy – nižší výkony pro měkké pečivo jako jsou briošky, vyšší výkon pak například pro ciabattu. K rovnoměrnému ohřevu větších kusů pečiva pak poslouží držák, který snadno umístíte na horní část topinkovače.

Darujte čistý vzduch

Alergie, prach, plísně. Zatímco dříve stačilo pro čistý vzduch otevřít okno, v zaprášených městech je koncentrace alergenů příliš vysoká. Čističky vzduchu tak v dnešní době pomáhají nejen alergikům. Electrolux Flow A3 nabízí 3 úrovně rychlosti a automaticky se přizpůsobuje kvalitě ovzduší v místnosti. Dokáže zachytit i mikročástečky prachu (PM 2,5). Vzduch odvádí spirálovitě nahoru, aby efektivně cirkuloval, ale nebyl na obtíž. Je doporučena do místností do 40 m2.

Jako ze škatulky

Ruční napařovač Refine 600 umožní napařovat oděvy přímo na ramínku. Zahřeje se za pouhých 20 vteřin a poskytne nepřetržitý proud páry pro účinné odstranění záhybů na oblečení. Díky své praktické velikosti jej lze vzít i na cesty.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies