Představujeme Sub Mini, subwoofer,
který dokáže velké věci

Sonos

13.09.2022

Markéta Topolčányová

Sonos rozšiřuje řadu domácího kina o nový subwoofer, který vnese výrazné basy do menších místností.

Sonos představuje Sub Mini, bezdrátový subwoofer, který ve své kategorii nastavuje zcela nový standard pro výrazné a vyvážené basy. Sub Mini navazuje na oceňovaný design reproduktoru Sonos Sub a přináší bohaté a čisté nízké tóny v kompaktnějším, válcovitém designu. K dostání bude od 6. října v matné černé a bílé za 12 990 Kč.

„Vstoupili jsme do mnohem promyšlenější éry streamování, která upřednostňuje kvalitu nad kvantitou, a to společně s tvůrci obsahu a platformami, kteří investují nemalé prostředky do pohlcujících zážitků a staví zvuk do popředí,“ říká Maxime Bouvat-Merlin, vedoucí vývoje hardwaru společnosti Sonos. „Sub Mini je vítaným přírůstkem do rodiny Sonos, který završuje produktovou řadu domácího kina, takže posluchači mohou zažít zvuk jako v kině a cítit se jako hlavní postava příběhu nebo hráč v oblíbené hře.”

Sonos Sub Mini

Malý, ale výkonný: Sub Mini zesiluje basy ve filmech, hudbě, hrách a dalším obsahu

V návaznosti na představení dvou nových soundbarů – Beam a Ray – společnost Sonos rozšiřuje svou řadu domácího kina ještě o Sub Mini, nový subwoofer, díky kterému je snazší než kdy jindy si ještě více užít zážitky ze streamování.

  • Basy bez chrastění: Duální basové měniče na míru a pokročilé zpracování vytvářejí hluboké a dynamické basy bez vibrací či chrastění, díky nimž se budete cítit více ponořeni do každé scény a skladby. V akusticky utěsněné ozvučnici směřují oba basové měniče dovnitř a vytvářejí tak efekt vzájemně se odečítajících sil, který neutralizuje zkreslení.
  • Vyvážený zvuk: Pokročilé digitální zpracování signálu a uzavřená ozvučnice maximalizují basovou odezvu a umožňují Subu Mini reprodukovat nižší frekvence očekávané od mnohem většího subwooferu. Sub Mini se stará o nízké frekvence, takže spárované reproduktory jako Beam, Ray, One nebo One SL se mohou soustředit na středové a vysoké frekvence a zajistit tak bohatší a silnější zvukový zážitek.
  • Spárujte s…: Spárováním Sub Mini s Beam nebo Ray dodáte každé scéně a skladbě mimořádnou hloubku. Když spárujete Sub Mini s One nebo One SL, proměníte svůj obývací pokoj v taneční parket.
  • Skvělý vzhled z každého úhlu: Na rozdíl od jiných subwooferů má Sub Mini jedinečný válcovitý design, který přirozeně zapadne do vaší domácnosti, aniž by zabíral mnoho místa nebo poutal příliš pozornosti.
  • Bezproblémové nastavení: Přidejte Sub Mini do svého systému Sonos jen několika klepnutími v aplikaci Sonos, kombinujte reproduktory tak, abyste si vytvořili dokonalý zvukový systém, který chcete, ať už sledujete filmy, nebo pořádáte domácí party. Vychutnejte si poslech po celém domě a kdykoli změňte konfiguraci. Zvuk Sub Mini můžete také vyladit pomocí funkce Trueplay, která detekuje a přizpůsobuje zvuk reproduktoru odrazům od stěn a nábytku, což vám poskytne ten nejlepší zážitek z poslechu v daném prostoru.

Sub Mini bude k dispozici od 6. října za 12 990 Kč. Pro více informací navštivte www.sonos.com nebo sledujte @sonos.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies