Překvapte velikonoční koledníky originální výslužkou

Primalex

03.04.2019

Lucie Krejbichová

V dnešní době najdeme spoustu moderních metod a technik, jak kraslice nabarvit. S řadou barevných a speciálních sprejů Primalex snadno vytvoříte originální velikonoční vajíčka, která potěší každého koledníka. Se spreji Primalex se dobře pracuje: spolehlivě kryjí, rychle schnou a pořídíte je za rozumnou cenu.

Univerzální barva ve spreji

Vrchní rychleschnoucí akrylátová barva ve spreji Primalex je dostupná v široké škále RAL odstínů s dlouhodobou barevnou stálostí. Při výrobě originálních kraslic tak můžete skutečně popustit uzdu fantazii. Kromě velikonočních vajíček s nimi můžete nasprejovat nejrůznější kovové prvky, dřevo, plasty i keramiku.

Cena: 125 Kč

Primalex Zlatý efekt, Primalex Stříbrný efekt

Syntetická barva s dokonalým kovovým efektem, která vytváří na povrchu vysoce lesklý metalický lak vzbuzující dojem skutečného pokovení. Obsahuje neblednoucí kovové pigmenty, díky kterým můžete koledníka odměnit zlatým vejcem. Spreje lze aplikovat na různé typy povrchů – dřevo, kovy, tvrdé plasty, keramika apod.

Cena: 199 Kč

U fotografií prosím uvádějte jako autora Danielu Marwan: (Instagram: https://www.instagram.com/danielamarwan)

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies