Primalex Polar FIX: Jak na rychlé opravy stěn

Primalex

24.05.2021

Barbora Blahnová

Nečistoty v okolí vypínače, odřené stěny a rohy, šmouhy od bot v předsíni. Tato místa se časem často ušpiní, a proto Primalex představuje svou novinku Polar FIX. Jedná se o bílý malířský nátěr, který je na stěny aplikován houbičkou. Tuto rychlou a jednoduchou opravu jistě oceníte nejen v rámci povánočního úklidu.

Z dlouhodobých výzkumů Primalex vyplývá, že pro více než polovinu zákazníků je při výběru nátěrů důležitá hlavně jednoduchá aplikace, která nezabere více než pár minut. Primalex vyslechl přání svých zákazníků a uvádí na trh bílý nátěr ukrytý v tubě s aplikační houbičkou Polar FIX. Není tak potřeba se na drobné opravy stěn dlouho připravovat a chystat další potřebné příslušenství.

Známe to všichni, nečistoty kolem vypínačů. Stejně tak v předsíni –viditelné šmouhy od bot, kterým se dá jen opravdu těžko zabránit. A co teprve odřené rohy? Nezoufejte, není hned potřeba vytahovat kbelík s barvou a váleček, zakrývat celou podlahu, odsouvat nábytek a malovat celou stěnu znovu. Stačí mít po ruce barvu v tubě Primalex Polar FIX a všechny drobné nečistoty a vady na bílých stěnách přemalovat. Aplikace je opravdu jednoduchá a hravě ji zvládne každý. Poté stačí jen houbičku řádně umýt pod tekoucí vodou a schovat pro příště.

Jak na to?

Tubu před aplikací lehce promačkejte a poté použijte metodu zvanou tupování. Jedná se o malířskou techniku, při které se tvrdý štětec či houbička kolmo otírá o stěnu. Tato metoda je výborná i pro krytí nerovných povrchů a navíc při ní spotřebujete minimální množství barvy. Aplikujte po celé znečištěné ploše.

Houbičku po aplikaci důkladně omyjte pod tekoucí vodou tak, aby se z ní zcela smyla barva. Jedině tak bude zaručeno, že bude připravena k dalšímu použití.

Další projekty a inspiraci na víkend najdete na: projektnavikend.cz

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Barbora Blahnová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies