Pusťte se do jarní údržby se spreji od Primalexu

Primalex

26.04.2017

Lucie Krejbichová

Připravit kolo, motorku nebo auto na novou sezónu je zase o něco snazší. V nové řadě univerzálních barev a speciálních sprejů značky Primalex si rychle najdete, co potřebujete, a navíc za rozumnou cenu. Kromě barev, speciálního spreje na disky nebo žáruvzdorné barvy na výfuky přináší Primalex i praktický mazací sprej.

Šest věcí, které si vaše kolo, motorka nebo auto po zimě zaslouží

Auto zažilo krušnou zimu, motorka a kolo stály několik měsíců v garáži. Obojí je důvodem pro údržbu. S novou řadou barevných a speciálních sprejů značky Primalex to zvládnete snadno a rychle.

· Opravte loňské šrámy na kole. Zvolte akrylátovou barvu ve spreji, na výběr je 24 atraktivních odstínů. Barva se vám bude hodit i jinde, můžete ji použít v interiéru i venku a vedle kovu je vhodná i na dřevo, plast a keramiku.

· Kolo i motorka potřebují promazat řetěz. Na to je ideální mazací sprej Primalex. Nadchne vás okamžitou vysokou penetrací a schopností odstranit vlhkost. Spolehlivě uvolňuje a maže.

· Na řadě je nárazník. Tato exponovaná část auta vyžaduje před případnou opravou ošetřit speciální transparentní základovou barvou na namáhané nebo ohýbané plasty a nárazníky.

· Zaměřte se i na disky kol. Pro ně Primalex vytvořil stříbrnou barvu, která poskytne dlouhodobou antikorozní ochranu
a odolnost proti poškrábání.

· Nezapomeňte na výfuk. Ten zaslouží ošetřit žáruvzdornou barvou až do teploty 700 °C.

· Do výbavy v autě přibalte fluorescenční sprej. Může se hodit k vyznačení místa nehody, pokud by se stala vám nebo někomu ve vašem okolí. Pamatujte, že štěstí přeje připraveným. Hodit se vám bude i na značení dřeva, kovu, asfaltu, keramiky, betonu nebo i smaltu.

Jak vybírat spreje

Nabídka sprejů na českém trhu není zrovna přehledná, a právě to se Primalex rozhodl změnitVybral nejpopulárnější výrobky a odstíny a každý z nich doplnil obrázkem s příkladem použití. S novými spreji značky Primalex je tedy hned jasné, na co se hodí, nemusíte dlouze studovat obal.

Úspěch sprejů spočívá v jejich jednoduchém použití. Žádné velké přípravy, snadná práce, rychle hotovo. O dlouhotrvající radost z výsledku se postará vysoká přilnavost barev, odolnost proti vnějším povětrnostním vlivům, rzi nebo chemikáliím, jako jsou olej nebo nafta. Prostě radost s nimi pracovat.

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies