Robotický vysavač PURE i9.2: Úklid přesně na míru

Electrolux

20.09.2019

Lucie Krejbichová

Nový robotický vysavač Pure i9.2 navazuje na úspěchy předchozího modelu Pure i9. Stejně jako on snímá celý prostor, a tak se obratně vyhne všem překážkám a vysaje i těžko přístupná místa. Nová generace robotických vysavačů zkrátka využívá všech silných stránek svého předchůdce, nově však přichází s vyšší dobou chodu, silnějším výkonem na všech typech podlah, novou nabíjecí stanicí a uživatelsky přívětivější aplikací.

Před vysáváním není potřeba odstraňovat žádné předměty z podlahy. Laserový a kamerový systém mapuje místnost, snímá polohu nábytku a dalších objektů. Pracuje s milionem měřicích bodů za vteřinu, čímž získává přesné a jasné informace o každé místnosti. 

Pure i9.2 lze ovládat pomocí mobilní aplikace v českém jazyce. Nutností je mít pouze k dispozici připojení k internetu. Poté už stačí nastavit přesné dny v týdnu a čas vysávání. Robot provede úklid za vás, aniž byste museli být doma.

Mobilní aplikace vás průběžně informuje o stavu úklidu v jednotlivých pokojích. Současně lze v aplikaci vytvořit zóny, ve kterých se má, nebo naopak nemá uklízet. Vysavač tak může věnovat zvýšenou pozornost například prostoru pod jídelním stolem a ten každý den vysát, zatímco zbylé místnosti vysaje obden.

Robotický vysavač si pamatuje rozvržení vaší domácnosti až ve třech interaktivních mapách i na různých patrech. Rozpozná tak, ve které místností se zrovna nachází, a upraví vysávání na míru danému prostředí.

Díky trojúhelníkovému tvaru Trinity™ zaručí Pure i9.2 čistotu doslova v každém koutu, navíc se bez obtíží dostane i do těžce přístupných míst podél stěn, aniž by uvízl.

Díky vysokokapacitním akumulátorům dokáže model PI92-6DGM pracovat v minimálním režimu až 120 minut v závislosti na vysávaném povrchu. Pokud by se během režimu vysávání vybil, vrátí se sám do designové nabíjecí stanice. Díky inteligentnímu systému nabíjení se však nabije jen do té míry, aby byl schopen naplánovaný úklid dokončit, navíc pokračuje v práci přesně tam, kde přestal. Po dokončení úklidu se opět vrátí do stanice a dobije se. Vždy tak dotáhne úklid k dokonalosti.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies