Slavnostní sklo už jen křišťálově čisté!

Electrolux

20.10.2017

Lucie Krejbichová

Slavnostní sváteční stůl dokonale reprezentují čisté a nablýskané sklenice. Ovšem kvůli jejich křehkosti se je často bojíme svěřit myčce a dáváme přednost ručnímu mytí. S myčkami společnosti Electrolux můžete na tyto pochybnosti zapomenout. 

  • Dejte sbohem ručnímu mytí sklenic

Důmyslné měkké příchytky SoftGrip pro sklenice na víno přidržují choulostivé nádobí jemně, ale pevně na svém místě. Měkké hroty SoftSpikes® zase zajišťují stabilní polohu sklenic a přispívají k vynikající péči o sklo. Silný proud ze speciálního satelitního ramene FlexiSpray umyje i těžko dostupná místa a zajistí perfektní čistotu nádobí v celém prostoru myčky.

Modely myček Electrolux RealLife® s funkcemi SoftGrip, SoftSpikes®a FlexiSpray: ESI8730RAX, ESL8825RA, ESL7525RO, ESL8820RA, ESL8523RO, ESL8336RO, ESL8510RO, ESL7325RO, ESL8316RO.

  • Vysoký výkon, nízká spotřeba energie

U všech modelů myček Electrolux RealLife® najdete užitečný program AutoFlex®, který prostřednictvím senzorů zjišťuje, jak moc je myčka zaplněna a nádobí znečištěno. Na základě těchto údajů zvolí správný mycí program, aby se nádobí perfektně umylo. Výsledkem je účinné a velmi hospodárné mytí při minimální spotřebě energie, vody
a času.

  • Šetrně ke všemu nádobí

Myčky Electrolux RealLife® jsou vybaveny speciálními tlumiči ComfortRails, které zajišťují tichý a bezpečný návrat koše myčky zpět na své místo a drážky ComfortRails hladce a potichu zasouvají koš do myčky bez otřesu. Navíc speciální ochranný koš na sklo GlassBasket pro všechny rozměry myček pojme až osm sklenic, které díky němu budou po celou dobu mycího cyklu jako v bavlnce.

  • Rozlučte se s nevzhlednými skvrnami

Technologie AirDry v poslední fázi mycího cyklu automaticky pootevře dveře myčky, aby uvnitř lépe cirkuloval vzduch. Ten zajistí perfektně suché nádobí beze skvrn od vody. Můžete se tak spolehnout, že i váš sváteční jídelní servis bude po umytí vždy v perfektní formě.  Vnitřní osvětlení navíc zajistí, že budete mít o nádobí v myčce optimální přehled.

Příklady modelů myček Electrolux s funkcí AirDry: ESF8586ROX, ESI5205LOXESI4501LOXESF5512LOWESF5512LOXESF5542LOWESF5533LOW.

  • Pohodlný přístup k mytí nádobí

ComfortLift® je první myčkou nádobí, která do Myčka Electrolux ComfortLift® byla ověnčena prestižními mezinárodními cenami Red Dot Design Award*
a zlatou cenou iF Design Award**.

Modely myček Electrolux s mechanismem ComfortLift®: ESL7540RO, ESL7845RA a ESL7740RO. 

*Red Dot (patří k neprestižnějším světovým soutěžím, soutěží se ve 47 kategoriích v oblasti designu, více na: www.red-dot.org)

**iF (International Forum) Design GmbH tradičně organizuje jednu z nejprestižnějších ocenění v oblasti designu: iF Design Award, která oceňuje průmyslově vyráběné produkty z oblasti běžného života, práce, volného času nebo péče o zdraví. Každoročně se nominuje přes 5 000 produktů ze 70 zemí světa, více na www.ifworlddesignguide.com)

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies