Spojení VOIX a SONOS přináší milovníkům kvalitního zvuku a obrazu jedinečný zážitek a nové možnosti

Sonos

27.10.2021

Markéta Topolčányová

Showroom s prémiovým audio a video vybavením VOIX Audio & Cinema a značka SONOS spojují své síly a otevírají v centru Prahy unikátní prostor SONOS I VOIX. Nový koncept nabídne všem milovníkům kvalitního zvuku a obrazu dvě velké novinky. Budete mít možnost poprvé v České republice vyzkoušet kompletní portfolio legendární značky SONOS a současně nakoupit v jejím prvním oficiálním obchodě.

„Naším cílem je vytvořit ve VOIX prostor pro všechny, kdo mají rádi kvalitní obraz a zvuk. Snažíme se proto na jednom místě představit ty nejlepší značky z oboru a umožnit našim klientům skutečný zážitek. Možnost otestovat si jednotlivé výrobky přímo v našich poslechových místnostech je ideálním způsobem, jak zjistit, které řešení je pro ně to nejlepší,“ říká Jan Hanuš, retail manager ve VOIX. „SONOS patří mezi absolutní světovou špičku all-in-one řešení domácích kin a multiroom ozvučení a my jsme o zařazení výrobků této značky do našeho portfolia opravdu moc stáli. Velikost našeho showroomu nám nakonec umožnila jít ještě o krok dále a otevřít u nás první oficiální obchod značky SONOS v České republice,“ dodává.

Přímo v SONOS I VOIX je k poslechu nainstalovaná sestava pro domácí kino založená na produktech SONOS, která je složená ze soundbaru, prostorových reproduktorů a dvou subwooferů. „VOIX se kromě ozvučení určenému k poslechu zaměřuje na ozvučení domácích kin a multiroom ozvučení,“ říká Jan Hanuš. „SONOS představuje v tomto segmentu prémiovou kvalitu za dostupnější cenu než některé jiné značky, které nabízíme, a my věříme, že právě to zákazníci ocení. Přidání značky SONOS do našeho portfolia představuje také možnost nabídnout naše služby širší skupině potenciálních klientů,“ dodává. K poslechu je připravena také kombinace SONOS Five společně s gramofonem nebo vestavné reproduktory SONOS Architectural.

SONOS I VOIX najdete na adrese Dušní 3 na Praze 1.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies