V chladničkách Electrolux jsou všechny suroviny přehledně a vždy na dosah

Electrolux

27.11.2019

Lucie Krejbichová

K Vánocům neodmyslitelně patří dobrá nálada, spokojenost celé rodiny a výtečné jídlo. Ať už se jedná o salát, mléčné výrobky či maso, správné uskladnění je pro jednotlivé ingredience zkrátka základ. Nová chladnička Electrolux řady 800 FLEX NoFrost vás oslní nejen svým velkorysým prostorem, ale i důvtipnými způsoby uchování potravin.

Každá ingredience vždy po ruce

Inovativní police SpinView pro vestavné chladničky Electrolux se otáčí o 360 stupňů a pohodlně přináší vše zezadu dopředu. Nabízí tak snadný přístup i k potravinám uloženým v těch nejzazších koutech chladničky, což se hodí nejen po náročném vánočním nákupu.

Přizpůsobte si ukládání potravin

Systém CustomFlex® vám dává volnost při ukládání potravin. Vyjímatelné přihrádky na dvířkách chladničky jsou různě velké a můžete je libovolně přeskládávat podle potřeby nebo dát zcela pryč. Všechny ingredience na bramborový salát tak budou mít své místo.

Uzpůsobitelný prostor s FlexiShelf

S policí FlexiShelf můžete přeorganizovat vnitřní prostor chladničky, jakkoliv vám to v danou chvíli vyhovuje. Pohyblivou poloviční polici lze plně nebo napůl vysunout, aby se vytvořilo místo i pro větší suroviny v chladničce. Díky tomu můžete vždy snadno uchovávat i vysoké lahve přichystané na štědrovečerní přípitek či kreativní dezert servírovaný ve vysoké sklenici.

Electrolux je přední světová společnost vytvářející spotřebiče, které již více než 100 let formují život svých zákazníků k lepšímu. K naší misi za lepší život neodmyslitelně patří i náš závazek přinášet důmyslně navržená, inovativní, a hlavně udržitelná řešení. Pod našimi značkami Electrolux, AEG a Frigidaire prodáváme každý rok přibližně 60 milionů domácích spotřebičů ve více než 120 zemích světa. V roce 2020 měla společnost Electrolux tržby 116 miliard SEK a zaměstnávala 48 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies