Záruka i na neúmyslné poškození? Proč ne!

Electrolux

07.08.2023

Lucie Krejbichová

Každý z nás má občas den, kdy se věci nedaří. Všechno jde ztuha a pak přijde třešnička na dortu: jako naschvál vám vyklouzne hrnec z ruky a rozbije varnou desku nebo zapomenete mince v kapse u kalhot a ty ucpou čerpadlo vaší pračky. Prokázat, zda se na danou opravu vztahuje smluvní dvouletá záruka či nikoliv, může být někdy složité. Electrolux nabízí revoluční přístup: prostě to neřešte. Služba Záruka Premium na produkty společnosti Electrolux zajistí, že na řešení takových situací není nutné plýtvat energií a finance. Díky Záruce Premium získáte opravu nebo nový spotřebič.

Když se za chybu nemusí platit

Jaké by to bylo neřešit, zda se spotřebič rozbil nešťastnou náhodou, nebo se jedná o běžnou závadu? Stačí si v průběhu trvání smluvní záruky sjednat za 59 Kč měsíčně Záruku Premium, která vás zbaví starostí v případech neúmyslného poškození spotřebiče, na které se smluvní záruka nevztahuje.

Indukční deska poničená vyklouznutým hrncem, rozbitá police v lednici při ukládání potravin nebo samovolně prasklé sklo trouby při pečení? Nic není v případě Záruky Premium neřešitelné.

Rychle a snadno

Není důvod vyhledávat volné kapacity v různých servisech. Tuto starost může zákazník nechat na infolince Electroluxu. Její operátor zajistí autorizovanou opravu vyškoleným technikem, který se dostaví nejpozději do 5 pracovních dnů od nahlášení. Zákazník neplatí opravu, dopravu, náhradní díly ani jakékoliv další náklady s opravou spojené.

Jako bonus dostává 15% slevu na doplňky a příslušenství v e-shopu Electrolux.

Kvalita na prvním místě

Electrolux se nikdy nespokojí s polovičatým řešením. V případě opravy je samozřejmostí použití originálních náhradních dílů, které pomohou prodloužit životnost spotřebičů. Pokud technik zjistí, že spotřebič nelze opravit, má zákazník nárok na nový spotřebič.

Minimální délka trvání Záruky Premium je vždy 1 rok a pro uplatnění prodloužené záruky musí být služba platná alespoň 30 dnů.

Existuje celá řada věcí, na které má smysl upírat pozornost. Díky společnosti Electrolux a Záruce Premium už to naštěstí nemusí být situace týkající se spotřebičů.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.electrolux.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies