Zcela nový soundbar Sonos Ray je tu, aby vylepšil zvuk vaší domácnosti

Sonos

11.05.2022

Markéta Topolčányová

Sonos rozšiřuje řadu soundbarů a představujte nový kompaktní reproduktor Ray s působivým zvukem navzdory své velikosti. Posluchači tak mají další možnost, jak se propojit se svým oblíbeným obsahem v té nejvyšší kvalitě. Stejně jako všechny ostatní reproduktory Sonos přináší i nejnovější soundbar skvělý zvuk pro televizi, filmy a další obsah za cenu dostupnější širšímu okruhu spotřebitelů. Sonos Ray bude k dispozici od 7. června za 7 890 Kč.

Sonos Ray, 7 890 Kč

“Z našich domovů se stala kina, fitness studia, herní centra a další místa pro zábavu díky éře streamování obsahu nejen pro televizi, hudbu a filmy,” říká Patrick Spence, generální ředitel Sonos. “Ray usnadňuje zážitek z poslechu díky své kompaktní velikosti a působivému zvuku.”

Sonos Ray: Zvuk, který vás dostane

Ray posouvá laťku domácí zábavy o něco výš, a to díky novým akustickým inovacím, které poskytují vyvážený zvuk, čisté dialogy a výrazné basy.

  • Zvuk vyplňující místnost: Na míru vyladěné vlnovody promítají zvuk od stěny ke stěně a pokročilé zpracování přesně umisťuje zvukové efekty v místnosti, abyste se stali součástí příběhu.
  • Precizní vyvážení zvuku: Patentovaná technologie proti zkreslení vytváří dokonale vyvážené basy, zatímco na míru vytvořená akustika přesně harmonizuje vysoké a středopásmové frekvence.
  • Vyladěno k dokonalosti: Stejně jako všechny reproduktory Sonos i Ray byl vyladěn zvukovými mistry Sonos z oblasti hudby a filmu. Technologie Trueplay přizpůsobí zvuk jedinečné akustice vašeho prostoru, takže váš obsah zní vždy tak, jak by měl.
  • Vylepšený poslech: Funkce Vylepšení kvality řeči zajistí ještě výraznější dialogy, takže vám neuteče ani slovo, zatímco funkce Noční zvuk sníží intenzitu hlasitých zvukových efektů, abyste doma nikoho nerušili.
  • Kompaktní design: Nezáleží na tom, zda Ray umístíte na svůj televizní stolek nebo do něj, jeho kompaktní design sedne každému prostoru.
  • Udržitelný zvuk: Ray je zabalen do dosud nejudržitelnějšího obalu ze 100% recyklovatelného papíru. 

Sonos přináší do prvotřídní kategorie domácích kin dostupnější soundbar vhodný pro první sestavu domácího kina nebo k rozšíření multi-room systému v domácnosti. Nový Ray je kompatibilní se všemi oblíbenými streamovacími službami, takže si můžete vychutnat filmy, hudbu a mnohem více s jednoduchým nastavením – stačí jen zapnout aplikaci Sonos a během pár minut začít poslouchat. Ovládejte Ray pomocí svého dálkového ovladače, aplikace Sonos, Apple AirPlay 2 i dalšími způsoby. Přidejte pár reproduktorů Sonos One do systému domácího kina a nastavte prostorový zvuk nebo připojte soundbar do svého multi-room systému k dalším Sonos reproduktorům.

Sonos Ray je dostupný od 7. června za 7 890 Kč.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies