Značka kvality dTest pro pračku AEG

AEG

22.04.2024

Lucie Krejbichová

Výběr kvalitní pračky nemá vliv jen na životnost prádla a schopnost zbavit jej celé škály odolných skvrn. Moderní pračka musí navíc splňovat parametry nízké hlučnosti, ekologického provozu a snadné obsluhy. Značka AEG opět prokázala svou kvalitu, díky které předem plněná pračka 9000 AbsoluteCare LFR95146UC získala značku kvality dTest.

Stálé barvy a perfektně zachovaný tvar oblečení

Tvrdá voda plná minerálních látek má bohužel vliv nejen na funkčnost samotné pračky, ale zároveň i na stálost barev prádla. Jedinečná technologie filtrování vody SoftWater v předem plněné pračce 9000 AbsoluteCare LFR95146UC zajišťuje, že se vaše prádlo nesrazí ani po mnoha vypráních a barvy nevyblednou.  

Rychle, účinně, ekologicky

Pro důkladné odstranění skvrn už není potřeba používat programy s vysokou teplotou. Program AbsoluteWash 49 min odstraní skvrny již při 30 °C za méně než hodinu. Což je nejen praktické, ale především i šetrné k životnímu prostředí.  Díky technologii PowerCare navíc pračka rychle promíchá prací prostředek s vodou a aktivuje ho tak před tím, než se dostane do bubnu k prádlu. Program SteamRefresh neutralizuje pachy a redukuje pomačkání oděvů za pouhých 25 minut.

Šetrné nakládání s energiemi umožňuje pračku 9000 AbsoluteCare zařadit mezi produkty označené štítkem EcoLine, kterým se pyšní ty nejúspornější spotřebiče pod značkou AEG.

Pračka, která s vámi komunikuje

Aplikace My AEG poskytuje celou řadu chytrých tipů a návrhů. Pomůže přizpůsobit prací cykly vašim potřebám a posílat spotřebiči pokyny dle vašich požadavků.

Nezávisle otestovaná, prokazatelně kvalitní

Pro účely testování dTestu bylo v laboratořích prověřeno 28 praček s předním plněním různých značek. Účelem bylo prověřit, jak spolehlivě pračky perou, odstřeďují i máchají. Měřila se také délka praní a spotřeba elektřiny a vody, stejně jako hlučnost. Jeden z posuzovaných parametrů byla i náročnost obsluhy.

Test prokázal, že co se týče máchání a délek pracího cyklu, jsou mezi jednotlivými spotřebiči velké rozdíly.

Pračka AEG 9000 AbsoluteCare LFR95146UC testem prošla se skvělým výsledkem, což spotřebitelům vysílá jasný signál, že při výběru pračky mohou bez obav opět sáhnout po prověřené kvalitě značky AEG.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies