AEG ví, jak na skvrny od rtěnky, kávy nebo vína

AEG

13.07.2020

Lucie Krejbichová

Známe to asi všichni: stačí chvilka nepozornosti a naši oblíbenou halenku nebo košili „zdobí“ skvrna od kávy či vína. Řešením, jak z oblečení odstranit i skutečně odolné skvrny, je jeho ošetření ještě před vypráním pomocí ultrazvukové technologie. Stačí na skvrnu nechat chvíli působit ultrazvukové vlnění pera AEG a poté vyprat běžným způsobem. Skvrna zmizí a vy budete ve vašem oblíbeném kousku vypadat zase skvěle.

Nové ultrazvukové pero AEG na odstraňování skvrn lze použít na ty nejrozmanitější nehody: od inkoustu, čokolády, džemu až po skvrny od červeného vína. Pero produkuje až 48 000 vibrací za minutu, které procházejí dovnitř vláken a odstraňuje tak i skutečně odolné skvrny. Je vhodné i na jemné a náchylné materiály, jako je hedvábí nebo vlna.

Pero stačí použít pouze na ušpiněnou část oděvu a nechat chvíli s vodou a pracím prostředkem působit. Takto ošetřené oblečení pak bez obav svěřte pračce. Nové pračky AEG série 9000 navíc dají vašim oblíbeným kouskům péči, jako žádné jiné. Jako první na světě se pyšní filtračním systémem na bázi iontové výměny, který čistí a změkčuje vodu přiváděnou do bubnu. Tím se maximalizuje účinek pracích prostředků a aviváže i při těch nejnižších teplotách. Oblečení vypadá skvěle, je příjemné na omak a vy vypadáte jako ze škatulky.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies