Mějte vaření pod kontrolou

AEG, Electrolux

22.11.2018

Lucie Krejbichová

Nová intuitivní řada kuchyňských spotřebičů Electrolux se zaslouží o to, aby bylo vaše vaření jednodušší a efektivnější. S funkcemi asistovaného vaření s technologiemi SenseBoil®, SenseFry® i SensePro® dosáhnete hravě a bez námahy profesionálních výsledků. Indukční varná deska si ohlídá teplotu sama. Vy se můžete naplno věnovat pouze přípravě pokrmu.

SenseBoil® – Už žádná přetékání přes okraj

Chytré indukční varné desky s technologií SenseBoil® po celou dobu vaření detekují, kdy voda v hrnci dosáhne bodu varu. Při jeho dosažení je teplota automaticky regulována až do té doby, než ji sami změníte. Na každé varné zóně, s pokličkou i bez ní, můžete bez obav vařit třeba brambory a odběhnout si. Příprava bude dále pokračovat. Avšak bez nevzhledných a obtížně čistitelných skvrn, které na hrncích a varných deskách ulpívají při přetečení obsahu hrnce.

Modely indukčních varných desek s technologií SenseBoil®: Electrolux EIS62443 a EIS824, za značku AEG IAE64413XB a IAE84411XB.

Když máte plné ruce práce s přípravou pokrmu, společnost Electrolux nabízí dalšího pomocníka, odsavač par Electrolux s funkcí Hob2Hood, který se sám postará o čisté a svěží prostředí ve vaší kuchyni. Díky této funkci odsavač par komunikuje s varnou deskou. Na začátku vaření chytrý systém automaticky zapne a rozsvítí odsavač a nastaví odsávání podle intenzity vašeho vaření. Vy se můžete soustředit jen a pouze na přípravu pokrmu.

SenseFry® – Vždy skvělý výsledek

I při smažení lze pokaždé dosáhnout té nejlepší chuti a struktury pokrmu. Varná deska nastaví ideální stupeň smažení pro každý pokrm a udržuje jej po celou dobu. Rázem tak odpadají odhady, zda má pánev nebo olej požadovanou teplotu. Každý lívaneček k snídani bude jeden jako druhý, žádný z nich však spálený.

Díky dotykovému displeji máte navíc naprostou kontrolu nad celou přípravou. Stav jednotlivých zón lze v reálném čase sledovat a dle potřeby upravovat. 

Modely indukčních varných desek s technologií SenseFry®: Electrolux EIS84486, za značku AEG IAE64843FB a IAE84850FB.

SensePro® – Přesné vaření bez námahy

Nové indukční varné desky Electrolux SensePro® řady 900 disponují navíc bezdrátovým snímačem, který měří teplotu ve středu pokrmu. Díky tomu můžete vařit i smažit s přesností bez námahy. Bez obav se můžete pustit i do vaření metodou Sous-Vide, u kterého je vyžadována konstantní řízená teplota. Tu teplotní sonda automatický ohlídá, na dotykovém displeji navíc zobrazuje postup krok za krokem.

Modely indukčních varných desek s technologií SensePro®: Electrolux EIS8648, za značku AEG IAE84881FB.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies