Mytí nádobí na nejvyšší úrovni

AEG

03.07.2017

Lucie Krejbichová

Perfektně prostřený stůl vyžaduje bezchybně umyté a zářivé nádobí. Abyste ho dosáhli, potřebujete spolehlivou myčku nádobí, která si poradí se znečištěnými hrnci a pánvemi, ale zároveň dodá jemnou a šetrnou péči vašemu křehkému sklu. Díky nejmodernějším technologiím můžete od myček AEG ComfortLift® očekávat nejen dokonale čisté nádobí, ale také tichý chod a energetickou úspornost.

Myčka nádobí ComfortLift® z řady Mastery je jako první vybavena unikátním mechanismem, který zdvihá spodní koš. Díky němu je vkládání i uklízení nádobí mnohem pohodlnější a snadnější, protože nevyžaduje ohýbání, které namáhá vaše záda. Proměňte péči o nádobí v komfortnější zážitek na vysoké úrovni.

„Rád sleduji dění a novinky na české i slovenské gastronomické scéně. Jídlo mě baví nejen jíst, ale i připravovat. Můžeme se bavit i o vášni. Tu rozhodně necítím k mytí nádobí, ale když má myčka na nádobí takovou vychytávku jako je technologie ComfortLift®, jde to i bez „ponižování“. A já navíc šetřím záda,“ říká herec Lukáš Hejlík, ambasador značky AEG.

ComfortLift® disponuje také technologií AirDry, která otevře dvířka na šířku 10 cm několik minut poté, co skončila fáze mytí a začala fáze sušení. Nádobí se prouděním vzduchu přirozeně osuší a zároveň se sníží spotřeba energie.

Při přípravě fantastických pokrmů potřebujete, aby vás obklopovaly dokonale funkční spotřebiče. Myčky ComfortLift® typu ProClean™ jsou konstruovány pro maximální úsporu času, práce i energie. Díky jasnému vnitřnímu osvětlení budete mít o nádobí vždy skvělý přehled a satelitní sprchovací rameno zajistí, aby se voda vždy dostala tam, kam má. Užijte si nový standard v mytí nádobí, který obstojí
i před nejnáročnějšími výzvami, ať už myčce svěříte znečištěné pánve, či křehké sklo.

 Abyste v kuchyni dosáhli těch nejlepších výsledků, potřebujete spolehlivé spotřebiče. Takové, které disponují vyspělými funkcemi a intuitivním ovládáním, díky němuž mohou bleskově reagovat na vaše požadavky. A protože správné servírování jídla začíná u perfektně čistého nádobí, myčky AEG Mastery ho pro vás vždy zajistí.

Myčka nádobí AEG ComfortLift® vyhrála cenu iF Design Award, Cenu Red Dot Award za nejlepší design a cenu Best in Test německého spotřebitelského magazínu.

Electrolux Group je přední světová společnost vyrábějící spotřebiče, která již více než 100 let formuje bydlení k lepšímu. Znovu objevujeme chuť, péči a pohodu pro miliony lidí a vždy se snažíme být v čele udržitelnosti prostřednictvím našich řešení a činností. V rámci naší skupiny předních značek spotřebičů, včetně Electrolux, AEG a Frigidaire, prodáváme výrobky pro domácnost na přibližně 120 trzích ročně. V roce 2023 dosáhla společnost Electrolux Group obratu 134 miliard SEK a zaměstnávala 45 000 lidí po celém světě.

https://www.aeg.cz/
Lucie Krejbichová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies