Nový Primalex Ceramic: barevnější a stále mimořádně odolný

Primalex

15.02.2023

Barbora Blahnová

Revoluční čistitelný interiérový nátěr Primalex Ceramic můžete nově tónovat až do 20 000 odstínů – přesně podle svých představ i aktuálních trendů. Navíc je stále mimořádně odolný vůči všem druhům skvrn i šmouhám od gumy, plastu nebo dřeva. Odvažte se a užívejte si čisté stěny beze skvrn v nespočtu barevných kombinací!

Omyvatelnost a tónovatelnost v jednom

Primalex Ceramic nově představuje spojení všech vlastností, které zákazníci od moderních interiérových nátěrů očekávají. Je extrémně odolný vůči všem druhům zašpinění, a navíc už se nemusíte při výběru omezovat na pouhých 23 barevných odstínů.

„Nátěr také oceníte, pokud jste se rozhodli vymalovat svépomocí, protože velmi dobře kryje, snadno se aplikuje a brání vzniku odlesků (tzv. sametování). Testy zároveň prokázaly, že podle technické normy ČSN EN 13300 ho lze kvalifikovat do nejvyšší třídy paropropustnosti,“ doplňuje Radek Kříž, technický poradce značky Primalex.

Vyzraje na skvrny i šmouhy

Skvrnám se za každodenního provozu v domácnosti zkrátka nevyhnete. Ve srovnání s jinými moderními interiérovými nátěry je Primalex Ceramic nejen omyvatelný, ale skutečně čistitelný. To znamená, že všechny běžné i problematické skvrny ze stěn odstraníte pomocí houbičky a saponátu. Nemusíte se přitom bát na houbičku přitlačit nebo použít její hrubší stranu. Ať žijete s dětmi, domácími mazlíčky nebo jste vášnivými kuchaři, z míry už vás nevyvedou skvrny od bláta, džusu, kávy, oleje, červeného vína ani vodou ředitelných fixů.

Do domácností, kanceláří i škol

Tento prémiový čistitelný nátěr oceníte do reprezentativních i vysoce frekventovaných a zatěžovaných místností. Je také skvělou volbou do kanceláří, kde na světlých stěnách krátce po vymalování často zůstanou stopy po předmětech z plastu, dřeva nebo gumy, například od podrážek bot nebo gumových koleček. Ze stěn snadno odstraníte i oděrky od nábytku. „Tuto maximální úroveň čistitelnosti a mechanické odolnosti nátěr získá zhruba po třech týdnech, kdy dojde k jeho dokonalému vyzrání. Po vyčištění si stěny zachovají svůj původní charakter povrchu i elegantně matný a stálobarevný vzhled,“ dodává Radek Kříž.

Primalex Ceramic vytváří povrch, který odolá nejen různým druhům skvrn, ale i dezinfekčním přípravkům. Proto ho lze doporučit také do veřejných prostorů, jako jsou školy, nemocnice či provozovny stravovacích služeb. Díky svým hypoalergenním vlastnostem je navíc vhodný i pro alergiky.

Neomezené barevné variace

Pokud ještě váháte, který odstín Primalex Ceramic nejlépe podtrhne váš interiér, můžete si nechat poradit od odborníků v prodejnách barev, kteří vám navíc zvolenou barvu natónují na počkání. Inspiraci, jak vytvořit dokonalé barevné kombinace, najdete také ve vzorníku Voice of Colour. A pokud jste si oblíbili syté barvy, můžete zvolit elegantní modrozelený odstín Vining Ivy, který společnost PPG vyhlásila barvou roku 2023.

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

http://www.primalex.cz/
Barbora Blahnová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies