Poslouchejte ode dneška bezplatné Spotify Free na hudebním systému Sonos

Sonos

14.11.2019

Markéta Topolčányová

Od dnešního dne je možné streamovat hudbu ze Spotify Free na hudebním systému Sonos, a to prostřednictvím bezplatné aktualizace softwaru. Spotify Free přináší svým uživatelům možnost vychutnat si tu nejlepší hudbu ze Spotify, v té nejlepší kvalitě od Sonos. Zároveň Sonos nabízí svobodnější a mnohem větší výběr než dříve.

Zařaďte si na playlist nejlepší vánoční hity a přehrávejte je přes Sonos One SL, výkonný bezdrátový domácí reproduktor bez mikrofonu (5 190 Kč).

Nebo pokud se chystáte trávit vánoční svátky u svých přátel či příbuzných, kteří nevlastní multi-room Sonos, vezměte s sebou Sonos Move, odolný inteligentní reproduktor napájený z baterie pro poslech uvnitř i venku (10 490 Kč).

Spotify Free na systému Sonos nabízí:

  • Přístup do celého hudebního katalogu Spotify a náhodné přehrávání v něm, což usnadní přehrávání hudby, podcastů a mnoho dalšího.
  • Uživatelé budou mít také přístup do 15 playlistů vytvořených na míru přímo posluchači, například Discover Weekly, Release Radar a Daily Mix nebo oblíbené seznamy skladeb jako RapCaviar, Viva Lation a další.
  • Streamovat ze Spotify Free z aplikace Sonos nebo přímo z aplikace Spotify.
  • Ať už používáte Spotify pravidelně či nikoliv, pamatujte, že prostřednictvím systému Sonos můžete spravovat i další služby a účty. Přidejte bezplatný Spotify Free k více než stovce stávajících streamovacích služeb a objevte nespočet možností.
  • Začínáme: Ujistěte se, že má vaše Sonos aplikace nainstalovanou poslední verzi softwaru. Přejděte do Nastavení > Služby > klikněte na Přidat službu > Nastavení nebo Přihlášení.

Nejnovější aktualizace softwaru přináší také nový design služby Spotify v aplikaci Sonos. Tím bude přístup a ovládání oblíbených položek v aplikaci Spotify ucelenější.  

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies