Rozezněte domov nejen vánočními tóny s multi-room systémem Sonos

Sonos

10.09.2020

Markéta Topolčányová

Koledy, oblíbené vánoční hity, pohádky a filmy si nejvíce užijete v kruhu rodinném. Co když si ale každý člen domácnosti chce pustit něco jiného? Objevte multi-room systém Sonos a poslouchejte v každém pokoji jinou hudbu z nespočtu streamovacích služeb, nebo si sestavte domácí kino a užívejte si filmy a oblíbené pořady s impozantním zvukem jako v kinosále. Letošní novinky od Sonosu budou i originálním vánočním dárkem.

Stříbrné plátno ve vašem obýváku

Sonos Arc

Pokud milujete filmy a rádi si je užíváte i u sebe doma, zpozorněte. Sonos letos představil prémiový inteligentní soundbar Sonos Arc, který zaujme impozantním a mimořádně širokým zvukovým záběrem a díky podpoře Dolby Atmos vás vtáhne do dramatických momentů, křišťálově čistých dialogů a působivých basů, jako byste seděli uprostřed kinosálu. Arc je ale mnohem víc než jen soundbar. Přináší oslnivý zvuk čemukoliv, co můžete streamovat: od vyladěného televizního zvuku až po hudbu, podcasty nebo třeba rádio, když je televizor vypnutý. Jedenáct vysoce výkonných reproduktorů, které se postarají o 3D zvuk, vytváří dramatickou čistotu, detail a hloubku. Matně černá nebo matně bílá barva soundbaru budou slušet každému obýváku.

Oslnivý zvuk na terase, zahradě i na cestách

Sonos Move

Sonos Move je oblíbeným přenosným reproduktorem, který můžete vzít doslova kamkoliv – na terasu, zahradu, nebo na cesty. Můžete ho totiž se svým smart zařízením propojit přes Bluetooth a doma, v dosahu WiFi, zároveň připojit i do domácího Sonos multi-room systému. Move je odolný vůči vlhkosti a odolá i extrémnějšímu počasí, takže ho klidně vezměte na zasněženou zahradu. Na jedno nabití vydrží hrát až 11 hodin, tak streamujte po celý den vše, co máte rádi. Nově je Move kromě černé také v designovém bílém provedení, takže se stane i stylovým bytovým doplňkem.

Zvučná vánoční party u vás doma

Sonos Five

Udělejte ze setkání s rodinou a přáteli během vánočních svátků parádní vánoční party a nechte z každého koutu vašeho domova znít oblíbené hity. Nejvýkonnější reproduktor Sonos Five hravě ozvučí celý váš obývací pokoj i jídelnu. Pořiďte si jeden a hrajte mono zvuk, přidejte druhý a vytvoříte dokonale prokreslené stereo. Díky linkovému vstupu Five snadno připojíte i k jiným přehrávačům a můžete si třeba poslechnout své oblíbené vinyly. Nově je k dostání kromě černé barvy i v čistě bílém provedení, takže zapadne do každého interiéru.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies