Zvuk jako v kině? Užijte si Sonos multi-room systém na maximum!

Sonos

19.03.2020

Markéta Topolčányová

Bezdrátový domácí zvukový systém Sonos vás zabaví na maximum. Stačí jen vědět, jaké všechny služby podporuje, jaké skrývá funkce a jaké vychytávky použít. Využijte multi-room naplno. Pokud se vás doma pohybuje víc, Sonos zabaví všechny členy domácnosti zároveň, ať už preferují filmy, hudbu, audioknihy nebo stále oblíbenější podcasty. Potřebujete jen kvalitní Wi-Fi připojení a aplikaci Sonos v mobilním telefonu či tabletu. Multi-room lze navíc libovolně rozšiřovat.

Více na www.sonos.co.cz.

Využijte multi-room a zabavte se každý po svém

Bezdrátový systém Sonos umožňuje ovládání každého reproduktoru zvlášť, anebo seskupování do místností tak, jak zrovna potřebujete. V kuchyni při vaření poslouchejte hudbu, v pokoji si děti pustí audioknihu, v obýváku pak může běžet film. Možné je také všechny místnosti sdružit a přehrávat na všech reproduktorech to stejné. Aplikace Sonos dovoluje, aby si každý člen domácnosti vytvořil svůj vlastní Sonos účet a poslouchal cokoliv, na co má právě náladu. Přístup můžete dát jednoduše i svým návštěvám, stačí, aby se přihlásily do vaší domácí Wi-Fi sítě.

Streamujte z více než 100 oblíbených služeb, některé jsou zdarma!

Sonos spolupracuje se všemi službami, které znáte: Spotify, Google Play Music, Amazon Music, TuneIn, Youtube, Pandora, Apple Music a mnoho dalších. Sonos navíc podporuje verzi Spotify Free, která zdarma dovoluje přístup do celého hudebního katalogu Spotify i k na míru vytvořeným playlistům, jako je Discover Weekly, Release Radar nebo Daily Mix. Oblíbenou hudbu, rádio, podcasty nebo audioknihy tak budete mít vždy na dosah. Navíc, díky připojení reproduktorů na Wi-Fi vás při poslechu nebude rušit zvonění telefonu ani žádná jiná upozornění. Sonos hraje dál, i když se s telefonem či tabletem vzdálíte.

Set domácího kina Sonos zaručí zážitek jako v opravdovém kinosálu

Milovníci filmů si přijdou na své s bohatým prostorovým zvukem, kterého docílíte zapojením domácího kina. Elegantní soundbar Sonos Beam sám za sebe zajistí kvalitní zvuk s dostatkem basů a zřetelným středovým kanálem. Připojením dalších dvou reproduktorů Sonos One jako zadních efektových reproduktorů už ale získáte opravdu dokonalou iluzi velkého kinosálu. Filmový večer či dokonce maraton u vás doma může začít!

Dokonalý zvuk v každé místnosti

Opravdu dokonalý zážitek z poslechu zajistí funkce Treuplay. Reproduktory Sonos lze pomocí mobilního telefonu iPhone nebo tabletu iPad snadno zkalibrovat. Zapnutím této funkce se přes mikrofon přístroje odposlechne testovací zvuk v dané místnosti a následně se optimalizuje podle akustické charakteristiky. Získáte tak nezkreslený vyladěný zvuk, i když třeba nejsou akustické podmínky v místnosti ideální.

Odlehčete svou domácí Wi-Fi síť

Reproduktory Sonos se připojí k vaší domácí Wi-Fi síti a navzájem si posílají informace o tom, co zrovna přehrávají. Takových zařízení fungujících na domácí Wi-Fi je ale v domácnosti čím dál více. Sonos to umí vyřešit po svém – stačí alespoň jeden reproduktor připojit LAN konektorem do pevné sítě a systém si vytvoří svou vlastní síť SonosNet. Reproduktory spolu pak budou komunikovat bezdrátově v rámci této sítě a nebudou zahlcovat vaši standardní domácí síť.

Společnost Sonos byla založena v roce 2002 v Santa Barbaře v Kalifornii. Její poslání je jednoduché – pomáhat světu poslouchat lépe. Věříme, že lepší poslech znamená i lepší život. Věříme, že domov naplněný hudbou je šťastnější. Naší úlohou je zařídit, aby byl poslech hudby jednodušší. Chceme sbližovat lidi a využívat možností moderních technologií pro zlepšení našich životů. Posluchač je pro nás na prvním místě.  Hudba byla a vždy bude v srdci naší kultury, avšak nyní má mnohem širší záběr od podcastů, audioknih až po televizi, film a hry. Nevyrábíme pouhé reproduktory – Sonos je otevřená platforma poskytující přístup ke kompletní zvukové kultuře.

http://www.sonos.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies