Skvěle namíchané Vary v Becher Zone

Becherovka

10.08.2021

Markéta Topolčányová

Karlovy Vary a Becherovka k sobě neodmyslitelně patří. Není tedy divu, že je Becherovka i v letošním roce oficiálním drinkem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Skvěle namíchané Vary si návštěvníci užijí v Becher Zone, kde na ně čekají originální drinky, nabitý line-up i příjemná chill-out zóna. Vstup je po celou dobu festivalu zdarma, a to od 10. hodiny dopolední až do brzkých ranních hodin.

Becher Zone v srdci Varů u Thermalu

Ve stylu motta „Skvěle namíchaný život“ připravila Becherovka v letošním roce pro návštěvníky KVIFF Skvěle namíchané Vary. Vynikající drinky budou připravovat barmani z vyhlášeného pražského Bugsy’s baru a barové workshopy povede ambasadorka Becherovky Bára Ceľuchová. Becher Zone nabídne speciální festivalové drinky, kterých je v letošním roce hned šest: tradiční Beton doplní dva jeho twisty Grep Beton a Weisse Beton, nechybí stále oblíbenější Raspberry Spritz a Lemond Spritz a nabídku doplňuje Czech Mule na Nefiltrované Becherovce.

„Jsme nadšení, že se letošní ročník KVIFF vůbec koná a že můžeme být s Becherovkou opět jeho oficiálním partnerem. Pro naše návštěvníky jsme přichystali opravdu pestrý program, ať už se zastaví během dne na něco dobrého k jídlu v naší chill zóně anebo se večer vydají na živé koncerty a party,“ říká Zuzana Vacková, Brand Activation Manager Becherovky. „Becherovka je o setkávání a zábavě, a to vše ve správném mixu u nás v Becher Zone najdou.“

Každý večer se v Becher Zone odehrají live koncerty, kde vystoupí mimo jiné kapely jako Prago Union spolu s Bárou Polákovou, Portless nebo Indy&Wich, o warm-up a afterparty se postarají vyhlášení DJ’s. Po celou dobu konání festivalu, tedy od pátku 20. do soboty 28. srpna, bude Becher Zone svým návštěvníkům přístupná zdarma od 10 dopoledne až do ranních 4 hodin a najdete ji hned vedle Spa Hotelu Thermal.

Becher Zone: kontejnery, kde se vypije téměř 1 000 litrů Becherovky

Becher Zone je založena na myšlence recyklace, udržitelnosti a produkce minimálního odpadu. Nesetkáte se tu tedy s nádobím z jednorázových plastů. Celá zóna je pak sestavena z použitých lodních kontejnerů, které byly přestavěny do barové podoby. Moderní a nekonvenční prostor nabídne vnitřní i venkovní odpočinkové chill zóny, které ochrání před sluncem i deštěm, nebo terasy s vyhlídkou pod širým nebem. Tradičně se v Becher Zone během filmového festivalu vypije až 20 000 drinků z Becherovky, celkově pak téměř 30 000 drinků. Spotřeba samotné Becherovky se během přehlídky filmů šplhá až k 1 000 litrů. 

Více naleznete na www.becherovka.com, aktuální informace z Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary sledujte na www.kviff.com.

Becherovka je tradičním likérem a národním dědictvím České republiky. Její vznik se datuje do roku 1807, kdy byl započat historicky první prodej českého bylinného likéru. Harmonická směs 20 bylin a koření, karlovarská voda, vysoce kvalitní líh a přírodní cukr Becherovce propůjčují nadčasovou chuť založenou na tajné receptuře, která se od počátku výroby nezměnila. Stoprocentně přírodní produkt bez jakýchkoli chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů si brzy získal oblibu nejen v Čechách a v současné době se vyváží do více než 40 zemí světa. Výjimečná kvalita a bohatá historie Becherovky sahající až do počátku 19. století dělají tento produkt opravdu výjimečným. Současným vlastníkem karlovarské Becherovky je francouzský koncern Pernod Ricard, jeden ze tří největších světových výrobců lihovin a vín.

https://becherovka.com
Markéta Topolčányová

© doblogoo s.r.o. [čti: doblogů]

Nastavení cookies